Med anledning av den pågående pandemin är alla våra aktiviteter fortsatt inställda. Detta för att inte aktivt medverka till smittspridning.
Genom digitala möten fortsätter styrelsen och kommittéerna att planera och boka program för hösten 2020 och våren 2021. Detta förutsatt att hälsosituationen tillåter detta.
Vi håller oss uppdaterade via Folkhälsomyndigheten och återkommer till alla medlemmar via hemsida och mail om/när vi kan fortsätta som tidigare.

Vi hoppas att alla håller sig friska och att vi snart kan ses igen!

 Med hälsningar - Styrelsen Aktiva Seniorer i Skövde

___________________________________________________________________________

Volontärtorget med Roland Jakobsson i ledningen samordnar volontärer som kan hjälpa föreningar. Det är viktigt att föreningarna får information om detta. Personer som tillhör riskgrupper kan tex få hjälp med att handla för att undvika sociala kontakter.

Det går bra att ringa till kommunens kontaktcenter 0500-49 80 00 och be att bli kopplad till Volontärtorget eller direkt 0733-11 81 21. E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Se även Volontärtorget i Skövde

 ___________________________________________________________________________

Här presenterar vi också information om Föreningen (Styrelsen, Kommittéer, Hur man gör för att bli medlem, Medlemsrabatter m.m.).

Under Program hittar du vad som är på gång inom Resor, Cirklar, Aktiviteter och Månadsmöten.

Genom att klicka på Kalender ser du samtliga programpunkter inlagda i kalendern.

Klicka på Anmälan/bokning för att boka in dig på Resor, Cirklar och Aktiviteter. Du får meddelande via e-post när du skickat din bokning.

___________________________________________________________________________