Kalender - Aktiva Seniorer Skövde

Teaterkväll ’Hot Brown Honey’ + restaurangbesök
Fredag 21 September 2018, 18:30
Träffar : 306

Bered dig på fullt ös! Gruppen Hot Brown Honey tokhyllas av alla! Nu kommer de till Sverige.

Bered dig på en scenupplevelse som få andra du varit med om när den prisbelönta australiensiska dundersuccén Hot Brown Honey gästar Sverige – och Skövde! De hyllas unisont av både press och publik varhelst de uppträder i världen. Överallt är det utsålda hus och stående ovationer.

Hot Brown Honey har siktet inställt på våra fördomar, kritiserar makthavarna, smular sönder stereotyper, skapar eftertanke och peppar till förändring. Och de gör det med frenesi, högt tempo och stora portioner humor. Eller som dom själva uttrycker det: - The Honeys will make you laugh until you cry, clap your hands until they bleed and shake every part of what your mama gave you!

Gruppens arbetsinriktning och vision är ”Make Noise!” – gör oväsen och låt din röst bli hörd. Och då inte minst kvinnors röst. Från sin tron håller drottningen, MC Busty Beatz, i festen och radar upp den ena dräpande kommentaren efter den andra mellan de olika fartfyllda numren.

Ensemblen består av sex rikt begåvade kvinnor som kommer från Söderhavet, det vill säga från öriken i Stilla Havet. Scenografin består bland annat av en jättelik bikupa som kan ändra både form och utseende tack vare skicklig ljussättning. Men i stället för ett oräkneligt antal bin är det bara sex, och i stället för ett trivsamt surr så får vi ta del av ett pumpande soundtrack som gör det väldigt klart att detta inte är vilken bikupa som helst! Missa inte!

Vi träffas på Stadsteatern i Skövde senast kl 18:30, speltiden för föreställningen är ca 1 tim och 15 min.

Direkt efter föreställningen beger vi oss till Scandic Billingen för “eftersnack” och lite gott att äta. De har afterwork med bra priser men tyvärr bara fram till kl 21:00, men skyndar vi oss dit hinner vi säkert att äta av buffén eller att köpa ett glas vin eller öl till bra pris, annars finns naturligtvis också möjlighet att beställa via menyn.

Anmälan är bindande, vid ev. förhinder ansvarar beställaren för att sälja biljetterna vidare till någon/några inom Aktiva Seniorer, meddela mig via epost (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Betalning sker vid anmälningstillfället till Aktiva Seniorers bankgiro 237-1888, viktigt att betalningen märks med ”Teater-Hot Brown Honey”.

Har ej betalning skett på senaste bokningsdatum går biljetterna tillbaka och anmälan makuleras.

Kan inte garantera att alla får sitta tillsammans, kommer att fördela biljetterna utifrån anmälningsdatum/tid. Biljetterna kommer jag att dela ut på Stadsteatern från 18:30 den 21 sept (leta efter mig i foajén på första plan).

I mån av tillgång finns det möjlighet att boka upp fler än 15 st biljetter, ju tidigare ni anmäler er desto större chans är det att få biljetter.