Kalender - Aktiva Seniorer Skövde

Teaterkväll ’Ett urtaget hjärta’ + restaurangbesök
Fredag 22 Februari 2019, 17:00 - 21:30
Träffar : 193

Vi träffas på Scandic Billingen (afterwork) med något gott att dricka och för de som känner så något att äta.

Kl 18:30 beger vi oss över gatan till Skövde Stadsteater för att titta på föreställningen ”Ett urtaget hjärta” med 123 Schtunk.

Ett urtaget Hjärta är ett nyskrivet teaterspel i två akter om genier och relationer, skrivet av dramatikern CO Evers.                                           Får det plats fler genier än ett i en kärleksrelation? Eller måste något av dem stiga åt sidan? Följ med på en sprakande, genialisk och äktenskaplig resa tillsammans Siri von Essen, Frida Uhl, Harriet Bosse, August Strindberg och hunden Mutte. Allt är förstås kryddat med 1 2 3 Schtunks nyskrivna musik - och som vanligt utlovas massa skratt!

1 2 3 Schtunk har tidigare gjort succé här i Skövde med föreställningar som Kung Lear, Hamlet, Ett Drömspel och Rid i natt. De grundar sina föreställningar på den italienska Commedia dell’arte-traditionen som hade sin storhetstid kring renässansen och bygger mycket på improvisation och publikens reaktioner. Denna gång får vi en föreställning som bygger på ett nyskrivet manus och inte som tidigare en litterär klassiker.