Climator AB

Torsdagen den 23 maj 2019 kl 15.00

VÄLKOMMEN TILL CLIMATOR. Climator är ett relativt okänt företag men jobbar med ett mycket intressant produktområde. Företaget startade 1979 av den kända Skövdeprofilen Rolf Ulfvengren. Johan Brunberg, VD på företaget, kommer att ge oss en bakgrund, men framför allt vilka helt olika användningsområden produkten har. Produkten är en saltlösning som med lite kemi och fysik kan värma, kyla eller temperaturstablisera. Idag har man fyra olika produktområden; temperaturskydd i transporter, energilagring i byggnader, kläder som skyddar för kyla/värme samt temperaturstabilisering i elektroniska och mekaniska utrustningar. Många av produkterna anpassas till kundens krav och man jobbar och utvecklar i projektform. Det gör Climator till en av de ledande aktörerna på världsmarknaden.

        

Detaljer     

Startdatum och tid 2019-05-23, kl 15:00
Besöksplats Climator finns på Mejselvägen 15 (Aspelundsområdet). Åk Hjovägen ut, ta höger vid ByggMax och åk rakt fram ca 200 m).
Datum för sista anmälan 2019-05-21
Max antal personer 12 st
Kostnad gratis, vi blir bjudna på kaffe

               

Anmälan gör du via hemsidan under rubriken anmälan/bokning

Kontaktperson: Göte Gunnarsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.,

Mobil: 0705/11 11 83

 

Aktivitetskommittén hälsar välkomna!