En grupp från Föreningen Aktiva Seniorer lät sig väl smaka av Scandic Billingens goda after work mat. Njuta av god mat tillsammans med trevligt sällskap är ett mycket bra sätt att förbereda sig på inför teaterbesök. Det var en mätt och nöjd grupp som gick över gatan för att se på ’Ett urtaget hjärta’ av 123 Schtunk.

123 Schtunk är en teatergrupp från Göteborg som alltid bjuder på sig själva där den ena föreställningen inte är lik den andra. ”Ett urtaget hjärta” är deras senaste uppsättning som handlar om August Strindberg och hans äktenskapliga resa tillsammans med Siri von Essen, Frida Uhl och Harriet Bosse, hunden Mutte finns också med på ett hörn.

Det var en mycket underhållande teaterföreställning med många skratt. De var väldigt snabba med att se om det var något speciellt som hände bland publiken, någon kanske tittade på klockan, eller hostade eller dyl., då var de snabba med att kommentera, prata med publiken... en del fick t.o.m. agera artist på scen.

Att det var mycket improvisation förstod man på deras ansiktsuttryck och med kommentarer som att det där var inte din replik eller att det där hör ju inte alls till manus.

Föreställningen gick i ett rasande tempo där August Strindberg är själva huvudpersonen där vi får möta 3 av hans kvinnor i många olika dråpliga situationer

Det blev en trevlig kväll tillsammans med bekanta, god mat och många skratt.