Hem » Årsmöte/Månadsmöte med Aktiva Seniorer Skövde

Årsmöte/Månadsmöte med Aktiva Seniorer Skövde

Tisdagen den 12 mars genomförde Aktiva Seniorer Skövde sitt årsmöte. Mötet hölls i Arena Skövde och lockade 270 medlemmar. Föreningens ordförande Roger Edvinsson hälsade välkommen och öppnade mötet. Christer Junkergård valdes till ordförande för årsmötet han lotsade deltagarna genom mötets agenda som bl a tog upp verksamhetsberättelse, resultat och balansrapport, verksamhetsplan samt val för 2024. Roger Edvinsson omvaldes som ordförande för föreningen. Till styrelsen omvaldes Britt-Marie Nordsten, Inger Karlsson och Björn Ohlson, Gun Sandelius valdes som ny ledamot. Som revisorer omvaldes Sune Andersson och Marianne Söder.

Av verksamhetsberättelsen framgick det att medlemsutvecklingen är god och att föreningen i december hade 760 medlemmar. Under året har styrelsemöten och möten i föreningens olika kommittéer hållits. Det har anordnats nio månadsmöten med allt från föredrag till underhållning för föreningens medlemmar. I februari månad genomfördes en uppskattad jubileumsfest där 250 medlemmar deltog. Aktiviteter, cirklar och resor har också genomförts, dessa har lockat många deltagare. Föreningens ekonomi är god. Verksamhetsplanen för 2024 föredrogs, den innehåller aktiviteter på områdena som redovisas ovan. Mer information finns att ta del av på föreningens hemsida. Innan årsmötet avslutades avtackade ordförande Roger Edvinsson avgående förtroendevalda samt tackade ordföranden för ett väl genomfört möte.

Efter årsmötesförhandlingarna så bjöds mötesdeltagarna på underhållning av Skaraborg Big Band. Deras framträdande inleddes med ett antal musikstycken bl annat, Gonna Fly Now, I cant stop loving you, Strangers in de night, Fly me to the moon med vidhängande musikquiz. Den som först svarade rätt på en ställd fråga relaterat till respektive musikstycke erhöll en cd skiva med bandet.

Framförandet var mycket uppskattat, förutom härlig och svängig musik så bjöds det på roandet mellansnack!

Under fortsatt musikunderhållning bjöds deltagarna på kaffe och smörgås. Mötet avslutades med dragning i närvarolotteriet där ett antal vackra vårbuketter lottades ut.